Ar programmu «Pāri robežām» grupa «Latvian Voices» pievēršas popmūzikai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Vokālā grupa "Latvian Voices" izveidojusi jaunu koncertprogrammu "Pāri robežām", kas pirmizrādi piedzīvos 5.jūnijā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors".

No latviešu tautasdziesmas, ko vokālā grupa "Latvian Voices" izjūt kā savu aicinājumu, ar jauno programmu tikšot sperti soļi pretī inovatīvai popmūzikai. Koncerts būs spēle ar "a capella" žanra iespējām, izmantojot mutes bungas, ķermeņa perkusiju un citus interesantus muzikālos risinājumus.

Lielāko daļu koncerta veidos grupas dalībnieču oriģinālmūzika. Mūzika tapusi arī ar labi zināmajiem latviešu dzejnieku dzejoļiem - Aspazijas "Mēness starus stīgo" un Imanta Ziedoņa "Viegli". Līdzās oriģināldziesmām tiks izpildīta arī populārās mūzikas klasika, piemēram, grupas "The Beatles" dziesma "Strawberry Fields" un Alanis Morisetes dziesma "Thank U".

Koncertprogramma tapusi, grupai sadarbojoties ar vairākiem mūziķiem: komponistu un sitaminstrumentu mūziķi Rihardu Zaļupi, diriģentu un dziedātāju Jāni Ozolu, dziedātājām un vokālajām pedagoģēm Anniju Zahovsku un Anniju Putniņu, kā arī komponistu un aranžētāju Edgaru Beļicki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti