Alises Kantes džeza projekts «Alise N’Wonders» publisko singlu «Pieradums»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Dziedātāja Alises Kante piedāvā džeza projekta "Alise N’Wonders" pirmo singlu un videoklipu dziesmai "Pieradums".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Dziesmas mūzikas autors ir džeza ģitārists Āris Ozols, ar kuru dziedātāja sadarbojas vairāk nekā trīs gadus - ne tikai koncertējot, bet arī radot jaunas dziesmas. Vārdu autore - Alise Kante.

Alise Kante

Bujusī Valsts Policijas orķestra soliste, mūzikla "Vestsaidas stāsts" dalībniece un kruīzu šovprogrammu soliste. Iepriekš sadarbojusies ar "City Jazz Bigband", pūtēju orķestri "Rīga u.c.

Bekvokāliste tādiem māksliniekiem kā Igo, Intars Busulis, Laima Vaikule, Linda Leen, u.c.

Koncertē duetā džeza ģitāristu Āri Ozolu, piedalās dažādos mūzikas projektos un realizē savu mūzikas sapni kopā ar "Alise N’Wonders" projektu un tā dalībniekiem.

"Dziesmu sacerējām jau senāk un tā arī nolikām to maliņā, taču man nepatīk sajūta, kad darbs nav padarīts līdz galam, tāpēc ar saviem domubiedriem un lieliskiem mūziķiem - bundzinieku Jāni Jaunalksni, pianistu Ati Andersonu, kontrabasistu Staņislavu Judinu - kopā realizējām šo skaisto ieceri par latviešu džeza oriģinālmūziku,” stāsta Kante.

Savukārt dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar "Riverside Films".

"Šo kompāniju atradu pavisam nejauši, noskatoties video, kur attainoti dabas skati, un sapratu, ka vēlos tikpat vienkāršu, dabisku un ēterisku vizualizāciju, lai varētu nodot skatītājam nevis notikuma informāciju, bet sajūtu," turpina dziedātāja, īpašu pateicību izsakot Jānim Kukulim un Andai Upmanei.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti