Aicina uz grupas «Tesa» koncertfilmas uzņemšanu «Savvaļā»

Sestdien, 25. novembrī, "Savvaļā", īpaši izveidotā mākslinieka Andra Eglīša zemes amfiteātrī starp Drustiem un Jaunpiebalgu, notiks grupas "Tesa" koncerts, kas tiks iemūžināts Uģa Oltes režisētā koncertfilmā, informēja pasākuma rīkotāji.

Smagās mūzikas grupa "Tesa" ir dibināta 2005. gadā, pastāvēšanas laikā izdoti seši albumi un apvienība devusies vairāk nekā desmit turnejās gan Eiropā, gan citur pasaulē. Topošā koncerta norises vieta pēc pasākuma kļūs par jaunu apskates objektu "Savvaļas" izstādē – scenogrāfijas iekārtošanas gaitā vienā no "Savvaļas" pakalniem tiks izrakts zemes amfiteātris. Šis būs noslēdzošais "Savvaļas" 4. sezonas notikums.

Apmeklētājiem ieteicams rēķināties ar skarbiem laikapstākļiem un vidi – 

koncerts notiks brīvdabā, tas būs ekstrēmi skaļš, tumsas un dubļu ieskauts, gaismu un siltumu nodrošinās vienīgi apjomīgi ugunskuri.

Filmēšanas nosacījumu dēļ apmeklētāji tiek aicināti nevilkt košas un krāsainas drēbes, savukārt koncerta apmeklējums ietver piekrišanu parādīties filmā. Koncertfilmas tapšanas process ietvers tehniskas nianses, kas atšķiras no ierasta koncerta gaitas. Publikai tiks piedāvāta iespēja brīvprātīgi iesaistīties filmēšanā, atveidojot konkrētus tēlus un ieņemot aktīvu lomu atbilstoši režisora norādēm.

Koncerta sākums paredzēts 15.00. Ieeja bez maksas.

"Savvaļa" reizē ir vieta, brīvdabas izstāde un notikumu sērija. Tā atrodas Vidzemē – starp Drustiem un Jaunpiebalgu, Gatartas tuvumā. Tur nokļūt var gan ar auto (meklējot "Savvaļas izstādi" navigācijas aplikācijās), gan autobusu, braucot līdz pieturai "Jaundrusti". 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti