Uz Rīgu atceļos bērnu mākslas darbu izstāde no Berlīnes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Rīgā kā Eiropas kultūras galvaspilsētas programmā no 20. līdz 27.novembrim bērnu un jauniešu centrā "Rīgas skolēnu pils" viesosies ceļojošā bērnu mākslas darbu izstāde no Berlīnes Vācijā, kas radīta, lai akcentētu  mākslas izglītības projektu dažādās tehnikas un veidus.

Laika posmā no 2012. līdz 2014.gadam Vācijas nevalstiskā organizācija "WerkStadt" sadarbībā ar Berlīnes māksliniekiem un apkārtnes skolām projektā "Oktobris - bērnu mēnesis" rīkoja plaša mēroga meistardarbnīcas visos mākslas veidos Vācijas galvaspilsētā: muzeju apmeklējumi, orķestra mūzika, teātris, deju uzvedumi un tēlotājmākslas nodarbības. Izstāde atspoguļo šo meistardarbnīcu darbus, kurus izstrādāja Berlīnes apkārtnes skolu bērni no četru līdz 12 gadu vecumam.

Izstādes atklāšana Rīgas skolēnu pilī notiks 20.novembrī plkst. 16. Tajā piedalīsies izstādes rīkotāji Kriss Benedikts un kurators Džeisons Benedikts no Berlīnes, kā arī pārstāvis no Vācijas vēstniecības Latvijā.

20.novembra pēcpusdienā Rīgas skolēnu pils mākslas entuziasti piedalīsies divu stundu garā meistarklasē "Kas ir tavā koferī?", kur Berlīnes māksliniece Alise Bailauda bērnus un jauniešus iepazīstinās ar dažādajām mākslas tehnikām un veidiem, ļaujot pašiem arī izgatavot kādu darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti