Izsludina ikgadējo līdzfinansējuma konkursu laikmetīgās mākslas norisēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

"ABLV Charitable Foundation" izsludina ikgadēju konkursu līdzfinansējuma piešķiršanai Laikmetīgās mākslas izstāžu un notikumu organizēšanai no 2014.gada 15.februāra līdz 2015.gada 31.decembrim.

Šogad pieteikumus varēs iesniegt divās kārtās: no 3.līdz 20.janvārim projektiem, kuru norise plānota 2014.gadā un/vai 2015.gadā, un no 13.līdz 27.oktobrim projektiem, kuru norise plānota 2015.gadā.

Dokumenti

Budžeta forma

Lejuplādēt

36 KB

Konkursa nolikums 2014

Lejuplādēt

106 KB

Pieteikuma forma

Lejuplādēt

81.5 KB

Grantu programmā pieejamais finansējums ir 50 000 eiro uz diviem gadiem. Vienam projektam tiks piešķirts līdz 10 000 eiro un līdz 75% no projekta kopējām izmaksām. Pieteikumu iesniegšanas termiņš pirmajai kārtai ir 2014.gada 20.janvāris (līdz plkst. 23.59).

Konkursa rīkotāji aicina rūpīgi iepazīties ar grantu konkursa nolikumu, bet pieteikuma un budžeta formas sūtīt elektroniski uz e-pastu [email protected].

Uz grantu var pretendēt biedrība vai nodibinājums; pašvaldība vai tās iestāde, vai pašvaldību veidota aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu; valsts iestāde vai valsts aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu.

„Atbalstot nacionāla mēroga sabiedriski nozīmīgus laikmetīgās mākslas notikumus Latvijā, šogad esam plānojuši palielināt maksimālo pieejamo finansējumu. Lai kuratori un projektu vadītāji varētu savlaicīgi plānot notikumu norisi, šogad rīkosim divas projektu pieteikumu iesniegšanas kārtas," atzīmē valdes priekšsēdētāja Zanda Zilgalve.

"ABLV Charitable Foundation" 2006.gadā dibināja ABLV Bank akcionāri Ernests Bernis un Oļegs Fiļs, lai īstenotu dzīvē savas pamatvērtības un sekmētu uzņēmēju atbildību par sabiedrību un vidi. Fonds darbojas kā galvenais "ABLV Bank" partneris labdarības jomā, atbalstot radošus cilvēkus un izcilas organizācijas, kas iegulda pūliņus un zināšanas, lai sasniegtu visiem svarīgus mērķus – veidotu saliedētu, pārtikušu un drošu sabiedrību. Fonda uzmanības lokā ir laikmetīgā māksla, bērni un jaunieši, izglītības un pilsoniskās sabiedrības attīstība. Aizvadītajos gados fonds ir atbalstījis vairāk kā 200 projektus, piešķirot tiem finansējumu vierna miljona eiro apmērā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti