Izdota Dainas Šadres grāmata «Pagātnes atvari»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Iznākusi latviešu rakstnieces Dainas Šadres grāmata “Pagātnes atvari”, kas papildina latviešu autoru darbu sēriju “Vakara romāns”, informēja izdevniecība “Latvijas Mediji”.

“Savās mājās pēkšņi nomirst tikai 55 gadus vecā skolotāja Rita. Dienu iepriekš viņa satraukta zvanījusi mīļajai krustmeitai Almai, lai pastāstītu, ka pēdējās dienās kāds viņai draudējis ar nāvi un zīmējis krustus uz mājas durvīm. Sekcijā noskaidrojas, ka nāves iemesls ir viela, ko izmanto dzīvnieku eitanāzijai. Kā tā nokļuvusi ārsta parakstītajās zālēs, centīsies noskaidrot gan Alma, gan izmaklētājs Girgensons, atklājot Ritas šķietami klusās dzīves atvarus,” vēstīts grāmatas anotācijā.

"Katra jauna paaudze teorētiski zina, ka mīlestība, kaislība un nodevība ir pastāvējusi visos laikos, taču praktiski reti kurš tam līdz galam notic ātrāk, pirms pats nav kļuvis pār nākamo paaudzi. Katram no mums šūpulī vienu burvju nūjiņu ieliek labā feja, otru ļaunā. Nevienam nav izdevies nodzīvot dzīvi, izmantojot tikai vienu no tām. Viss ir saprotams, kad apzināti vairāk tiek likta lietā labā vai ļaunā. Sajukums rodas tad, kad cilvēks jūtas iedzīts stūrī un sāk haotiski vicināt abas," par romānu sacīja autore Daina Šadre.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti