KM izsludina atklātu konkursu uz Latvijas Nacionālā kultūras centra vadītāja amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Kultūras ministrija (KM) izsludina atklātu konkursu uz Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) vadītāja ierēdņa amata vietu. Pieteikšanās termiņš pretendentiem – 25. septembris.

Prasības pretendentiem - atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās vai humanitārajās zinātnēs, vismaz trīs gadu darba pieredze vadošā amatā un vismaz divu gadu darba pieredze valsts pārvaldē, pieredze liela mēroga kultūras projektu un pasākumu vadībā, vēlama pieredze starptautisko sadarbības projektu organizēšanā, zināšanas un izpratne par Latvijas nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanu un attīstību, kultūras un radošās industrijas izglītību, kā arī stratēģiska un konceptuāla domāšana, labas divu svešvalodu, tajā skaitā angļu valodas zināšanas, labas sadarbības, komunikācijas, darba organizācijas un vadības prasmes.

KM informē, ka konkursa pretendentiem līdz 25. septembrim personīgi vai elektroniska dokumenta veidā jāiesniedz pieteikuma anketa, parakstīts dzīvesgājuma apraksts, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija un LNKC turpmākās darbības un attīstības redzējums, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents uzskata par nepieciešamu pievienot.

Kā iepriekš vēstīts, LNKC bez vadītāja ir kopš 2013.gada oktobra beigām, kad centra vadītāja Dace Melbārde tika apstiprināta par kultūras ministri. LNKC direktores pienākumu izpildītāja šobrīd ir Mārīte Grebzde.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti