Aicina pieteikt pretendentus Liepājas kultūras balvai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde "Kultūras pārvalde" aicina atskatīties un izvērtēt 2015.gada nozīmīgākos notikumus kultūras dzīvē Liepājā, piesakot pretendentus "Liepājas kultūras balvai 2015". Pieteikumus var iesniegt no 29.janvāra līdz 19.februārim.

Liepājas kultūras balvas pretendents var būt gan fiziska, gan juridiska persona - kolektīvs, individuāls sasniegums, pasākums vai norise, kas apliecina izcilību, radošumu un nodrošinājis pozitīvu Liepājas publicitāti Latvijas, Eiropas vai pasaules mērogā.

Pretendentus balvai var izvirzīt gan fiziskas, gan juridiskas personas, pamatojot pretendenta sasniegumus ar aprakstu un materiāliem, kas šo sasniegumu pierāda - diplomi, goda raksti, publikācijas masu medijos. Pretendents balvas saņemšanai var izvirzīt arī pats sevi.

Atbilstoši nolikumam noformētus un sagatavotus pieteikumus Liepājas kultūras balvai var iesniegt elektroniski, aizpildot pieteikumu anketu. To var saņemt arī Liepājas kultūras pārvaldē. Balvas nolikums pieejams Liepājas kultūras pārvaldes mājaslapā.

Liepājas Kultūras balvas pasniegšanas ceremonija notiks 4.martā.

Pagājušajā gadā Liepājas kultūras balvu saņēma Liepājas teātra aktieris Egons Dombrovskis, dokumentālās filmas "Kosmopolītiskā Liepāja" un "Glābēji" radošā komanda, Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas meiteņu koris un diriģents Andris Kontauts, kā arī žurnāla "Creative Coast" radošā komanda.

Šogad Liepājas kultūras balvu pasniegs piekto gadu pēc kārtas. Balvas idejas autore ir tā laika Liepājas domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde. Kultūras balvas uzdevums ir novērtēt tos kultūras notikumus un personības, kas ir veicinājuši Liepājas atpazīstamību, kā arī novērtēt jaunas radošas idejas Liepājas kultūrā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti