Straumēšanas pakalpojums «Disney+» tagad pieejams arī Latvijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

"The Walt Disney Company" straumēšanas pakalpojums "Disney+" no otrdienas, 14. jūnija, ir pieejams Latvijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Platformā pieejamas vairāk nekā 1100 filmas, 500 seriāli un 213 ekskluzīvi oriģināli no "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars" un "National Geographic".

Abonenti varēs skatīties "Zvaigžņu karu", "Obi-Van Kenobi" un abas seriāla "The Mandalorian" sezonas. "Disney+" varēs vērot "Skywalker" sāgu – visas deviņas "Star Wars" filmas.

Supervaroņu faniem būs pieejamas vairāk nekā 60 "Marvel Studios" filmas, tai skaitā Amerikas Kinoakadēmijas balvai "Oskars" nominētā "Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings", "Eternals", "Avengers: Endgame" un "Captain Marvel", kā arī vairāk nekā 40 "Marvel Studios" seriāli, piemēram, "Moon Knight", "Loki "un "WandaVision".

Platformā pieejamas vairāk nekā 500 "Disney" un "Pixar" filmas – "Toy Story" franšīze, Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvusī "Soul", "Luca" un citas. Savukārt no "Walt Disney Animation Studios" skatītāji varēs vērot Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušo "Encanto", fanu iemīļoto "Frozen", "Frozen II". Tāpat "Disney" fani varēs arī straumēt Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušo "Cruella" un ""Disney" "Jungle Cruise".

"National Geographic" dokumentālās filmas, tai skaitā "The Rescue" un "Free Solo", ko radījuši Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušie režisori un producenti Elizabete Čaha Vasarelija un Džimijs Čins, papildinās tādus populārus "National Geographic" raidījumus kā "The World According To Jeff Goldblum" un "Gordon Ramsay: Uncharted".

Abonentiem būs arī iespēja baudīt vispārīgi izklaidējošu saturu – komēdijseriālu "Only Murders in the Building", "Pam and Tommy", "The Kardashians", "Queens" un noslēpumu trilleri "Death on the Nile", ko veidojis Kenets Brana, kā arī "The Simpsons", "Grey’s Anatomy", "9-1-1" un "Black-ish".

Straumēt varēs gan "Disney" klasikas, kā "Cinderella", "Tangled", "Princess and the Frog" un "Little Mermaind", gan nesen tapušas filmas, piemēram, "Raya and the Last Dragon". Tāpat straumēšanai būs pieejami simtiem "Disney Channel" seriālu, miniseriālu un īpaši veidots saturs, tai skaitā "Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir" un "Phineas and Ferb".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti