Straumēšanas platforma «Disney+» šovasar uzsāks darbību Latvijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Uzņēmums "The Walt Disney Company" apstiprinājis, ka straumēšanas pakalpojums "Disney+" šajā vasarā būs pieejams 42 valstīs un 11 jaunās teritorijās. Jauno valstu vidū ir arī Latvija, Dienvidāfrika, Turcija, Polija un Apvienotie Arābu Emirāti, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Valstis, kur šajā vasarā laidīs klajā "Disney+", ir Albānija, Alžīrija, Andora, Bahreina, Bosnija un Hercegovina, Bulgārija, Horvātija, Čehija, Ēģipte, Igaunija, Grieķija, Ungārija, Irāka, Izraēla, Jordānija, Kosova, Kuveita, Latvija, Libāna, Lībija, Lihtenšteina, Lietuva, Malta, Melnkalne, Maroka, Ziemeļmaķedonija, Omāna, Palestīna, Polija, Katara, Rumānija, Sanmarīno, Saūda Arābija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Dienvidāfrika, Tunisija, Turcija, Apvienotie Arābu Emirāti, Vatikāns, Jemena.

11 jaunās teritorijas EMEA reģionā (Eiropa, Tuvie Austrumi un Āfrika), kur šovasar būs pieejams "Disney+", ir Fēru salas, Franču Polinēzija, Francijas dienvidu teritorijas, Senpjēras un Mikelonas aizjūras kopiena, Ālandu salas, Sintmārtena, Svalbāra un Jana Majena sala, Indijas okeāna Britu teritorija, Gibraltārs, Pitkērna salas, Svētās Helēnas sala.        

Pašlaik "Disney+" ir pieejams 18 valstīs EMEA reģionā: Austrijā, Beļģijā, Dānijā, Somijā, Francijā, Vācijā, Islandē, Īrijā, Itālijā, Luksemburgā, Monako, Nīderlandē, Norvēģijā, Portugālē, Spānijā, Zviedrijā, Šveicē, Lielbritānijā.

"Disney+" nodrošina "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars" un "National Geographic" filmu un seriālu straumēšanu, tostarp "The Simpsons" un daudzu citu. Atsevišķos starptautiskajos tirgos tas iekļauj arī jauno vispārējās izklaides satura zīmolu "Star". "The Walt Disney" vadošais tiešās straumēšanas pakalpojums "Disney+" ir daļa no "Disney Media & Entertainment Distribution" segmenta. Pakalpojums piedāvā arvien pieaugoša oriģinālsatura straumēšanu bez reklāmām, tostarp pilnmetrāžas filmas, dokumentālās filmas, tiešraides, animācijas seriālus un īsos videoklipus. Papildus piekļuvei "Disney" ilgajai un bagātīgajai filmu un izklaides TV vēsturei, "Disney+" vienlaikus nodrošina arī "The Walt Disney Studios" jaunākā satura straumēšanu. Savukārt "Star" pieejami jaunumi no "20th Century Studios", "Disney Television Studios", FX, "Searchlight Pictures" un citiem zīmoliem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti