Laikraksts: «Netflix» platforma turpina ieņemt straumēšanas nozares līdera pozīcijas

Lielo ASV izklaides un mediju kompāniju mēģinājums nostiprināties straumēšanas tirgū cietis neveiksmi, un "Netflix" platforma turpina ieņemt nozares līdera pozīcijas, vēsta britu laikraksts "Financial Times". 

Lai gan tādas kompānijas kā "Disney", "Warner Bros Discovery", "Comcast" un "Paramount" ir lielākie Amerikas izklaides industrijas uzņēmumi, kas plānoja iegūt jaunu ieņēmumu avotu, tiem tā arī nav izdevies izkonkurēt "Netflix" video straumēšanas biznesā. 

Lielo amerikāņu izklaides un mediju kompāniju ieguldījumi savās straumēšanas platformās neatmaksājās un radīja kopējos zaudējumus 5 miljardu ASV dolāru apmērā, lēš laikraksts. 

Šobrīd šie uzņēmumi saskaras ar nopietnām grūtībām un apsver iespēju samazināt izmaksas un apvienoties ar citām straumēšanas platformām. 

"Izklaides industrija, mēģinot nostiprināties straumēšanas biznesā, pēdējos četrus gadus ir pavadījusi, tērējot kā piedzēries jūrnieks ostā. Tagad ir iestājušās paģiras, un ir jāapmaksā bāra rēķins," atzīmēja analītiķis Maikls Natansons. 

Savukārt "Netflix" straumēšanas platforma turpina strādāt ar peļņu, un tās ieņēmumi pēdējā ceturksnī pārspēja Volstrītas cerības.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti