Tiesa noraida Depa prasību pret laikrakstu par apmelošanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Tiesa Lielbritānijā noraidījusi slavenā amerikāņu aktiera Džonija Depa prasību pret laikrakstu “The Sun” par apmelošanu. Medijā 2018. gadā bija publiskota informācija, ka viņš pielietojis fizisku vardarbību pret savu sievu.  

Jau šā gada jūlijā Londonas Augstākās tiesas tiesneši 16 dienas uzklausīja Depa un viņa sievas Amberas Hērdas liecības. Abi laulātie apvainoja viens otru vardarbībā un sniedza daudzas skandalozas detaļas par savstarpējām attiecībām, aktiera hedonisko dzīvesveidu un cīņu ar alkoholu un narkotikām.

Pirmdien, 2. novembrī, pieņemtajā lēmumā tiesneši norādīja, ka rakstā paustā informācija par Depa uzbrukumiem sievai atbilst patiesībai.

Abi aktieri satikās filmas “Ruma dienasgrāmata” filmēšanas laikā, bet 2015. gadā viņi apprecējās. Jau nākamajā gadā Hērda pieprasīja šķirt laulību emocionālās un fiziskās vardarbības dēļ. Vēlāk noslēgtajā šķiršanās līgumā Deps piekrita samaksāt septiņus miljonus ASV dolāru divām sievas izvēlētām labdarības organizācijām, bet viņa atsauca apsūdzības vardarbībā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti