Tiesa turpina izskatīt Depa un viņa šķirtās sievas lietu par apmelošanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Slavenais aktieris Džonijs Deps iesniedzis prasību tiesā pret bijušo sievu - Holivudas aktrisi Amberu Hērdu par apmelošanu. Viņa apsūdzības noliedz un atkārtoti iesniegusi pierādījumus par iespējamo vardarbību ģimenē.  

Deps iesniegumā tiesai jau martā norādīja, ka viņam izteiktās apsūdzības sadzīves vardarbībā ir kategoriski un pierādāmi nepatiesas. Aktieris arī pieprasīja 50 miljonu ASV dolāru kompensāciju, jo Hērdas apgalvojumi laikraksta “Washington Post” ievadrakstā 2018. gada decembrī kaitējuši viņa karjerai.

Izteikumu, ka kultūra esot sodījusi viņu par to, ka viņa bijusi sadzīves vardarbības upuris, varot saprast kā tiešu norādi uz Depu.

Savukārt Amberas Hērdas advokāti lūdza Virdžīnijas štata pilsētas Fērfeksas tiesnesi noraidīt prasību un pievienoja fotogrāfijas, kur prasītāja redzama ar zilumiem uz sejas un rētām uz rokām.

Mediji arī atgādina, ka Hērda 2016. gada maijā pieprasīja šķirt viņas laulību ar Depu emocionālas un fiziskas vardarbības dēļ. Augustā pāris noslēdza šķiršanās vienošanos, un aktrise atsauca apsūdzības vardarbībā.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti