Suņi defilē Ņujorkas modes nedēļas skatē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Ņujorkā jau septīto dienu turpinās ikgadējā modes nedēļa. Pazīstamā tērpu dizainera Antonio Rubio skatē kopā ar modelēm pa mēli defilēja arī cilvēka labākie draugi – suņi.  

Mākslinieks tērpu skati bija sarīkojis vēsturiskajā Andželas Orensanžas centrā  Manhetenā. Viņš žurnālistiem norādīja, ka nākamās sezonas pavasara – vasaras sieviešu tērpu kolekciju iedvesmoja Holivudas filmas, tostarp “Čikāga” un “Džezā tikai meitenes”, un tērpi ir grezni, krāsaini un rotāti ar dārgakmeņiem.

Rubio jau iepriekš aktīvi iesaistījies dzīvnieku glābšanas kustībā, tāpēc nebija pārsteigums, ka skatē kopā ar modelēm piedalījās suņi. Pats mākslinieks uz mēles iznāca ar savu mīluli – zelta retrīveru, kurš bija ietērpts zeltītā “art-deco” stilā veidotā vestītē.

Modes žurnālisti arī informē, ka šā gada Ņujorkas modes nedēļas pasākumus apmeklēja daudzas šovbiznesa zvaigznes. Piemēram, uz Annas Sjū skati bija ieradusies pasaulslavenā modele Naomi Kembela un kinoindustrijas pārstāvji -  Frensiss Fords Kopola un Sofija Kopola.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti