LTV raidījumā «Amatieris» kopā ar Reini Ošenieku varēs iepazīt profesijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Televīzijas jaunajā oriģinālraidījumā “Amatieris” žurnālists Reinis Ošenieks kļūs par amatieri, kopā ar Latvijā zināmām personībām izmēģinot dažādas nodarbes un profesijas. Raidījums no 21. oktobra būs skatāms LTV7.

“Iedvesmojos no cilvēkiem, kas mīl savu darbu! Katrai no profesijām ir sava valoda un garoza, taču, tikai pamēģinot un iedziļinoties, iespējams iepazīt arī tās neredzamo pusi. Iepazīstināsim skatītājus ar dažādām profesijām, vienlaikus atklājot arī konkrētā darba vērtības un atbildību,” teic raidījuma vadītājs, LTV žurnālists Reinis Ošenieks.

Raidījuma vadītājam katrreiz būs kāds līdzgaitnieks – sabiedrībā zināms cilvēks, kurš kopā ar viņu centīsies dienas laikā no iesācēja kļūt par amatieri. Intriga par izzināmo profesiju saglabāsies līdz pēdējam brīdim, jo raidījuma viesis iepriekš nezinās, kas viņu konkrētajā dienā sagaida.

Pirmajā sērijā 21. oktobrī modelei Mārai Slejai būs jāiejūtas tālbraucēja profesijā un jāspēj izpildīt dažādus uzdevumus, piemēram, ar kravas auto pārvest retro auto. Kā viņai veiksies? Uzzini, noskatoties raidījumu! LTV vērš uzmanību, ka filmēšana notika slēgtā teritorijā un tās drošu norisi uzraudzīja profesionāļi.

“Amatierī” būs iespēja līdzi just arī mākslinieces Madaras Botmanes, mūziķa Arstarulsmirus, Pieci.lv raidījumu producentes un vadītājas Karmenas Stepanovas, kā arī citu sabiedrībā zināmu personību piedzīvojumiem.

Raidījumu veido: vadītājs Reinis Ošenieks, režisors Matīss Spaile, galvenais operators Mārtiņš Šalmis, projekta vadītāja Madara Grīsniņa-Grīsle, režisore asistente Anna Sestule un izpildproducente Jana Priedniece.

Raidījums “Amatieris” – no 21. oktobra ceturtdienās pulksten 22.25 LTV7 un REplay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti