Latvijas lielākā talantu šova «Ko tu proti, Latvija?» pirmās kārtas balsošana ir sākusies

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Sākusies pēdējo gadu lielākā talantu šova “Ko tu proti, Latvija?” pirmā dalībnieku atlases kārta – ikvienam interesentam portālā LSM.lv ir iespēja aplūkot, cik daudzveidīgi un interesanti talanti ir Latvijā, un, protams, nobalsot par saviem favorītiem. Skatītāji kopā ar šova veidotājiem lems, kuriem 30 talantiem būs iespēja sevi parādīt nākamajās atlases kārtās Latvijas Televīzijas (LTV) ēterā. 

Šovam pieteikušies 96 dalībnieki, un var teikt, ka sabiedrība ir atsaukusies LTV aicinājumam – cilvēki, kuri pieteikušies, pārstāv visdažādākos talantu, hobiju un prasmju žanrus.

Dziedātāji, dejotāji, bārmeņi, iluzionisti, triku meistari, mūziķi, populārās jauniešu veiklības spēles “kendama” virtuozs, vingrotāji, pat origami locītājs un cilvēks, kurš no galvas iemācījies visu latviešu tradicionālo kalendāru –

tā ir tikai daļa no daudzveidīgajiem un interesantajiem priekšnesumiem, ko šova pretendenti iesūtījuši pirmajai atlases kārtai.

Vietnē www.lsm.lv/kotuproti tikai līdz 9. oktobra plkst. 23.59 iespējams nobalsot par savu favorītu. Balsot iespējams reizi dienā, autorizējoties ar savu sociālo mediju kontu. Skatītāju viedokli šova veidotāji ņems vērā, izvēloties tos 30 dalībniekus, kuri tiks aicināti uz atlases raidījumiem klātienē. 

Katrā atlases raidījumā piedalīsies seši dalībnieki, kuri rādīs savas prasmes žūrijai, un no katra raidījuma divi talanti tiks izvirzīti dalībai pusfinālā. Divos pusfinālos sacentīsies kopā 10 dalībnieki – katrā pusfinālā pa pieciem talantiem. Pusfināla dalībniekiem būs iespēja strādāt kopā ar savas nozares profesionāļiem, kuri palīdzēs attīstīt un sagatavot pusfināla uzstāšanos. No katra pusfināla žūrija noteiks divus finālistus. Finālā piedalīsies četri dalībnieki – sezonas labākie un interesantākie talanti, kuri savas prasmes rādīs kopā ar kādu no savas jomas profesionāļiem.

Uzvarētāju noteiks tikai un vienīgi skatītāju balsojums. 
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti