Kaņepes Kultūras centrs beidz bāra darbību, turpinās īstenot kultūras iniciatīvas citviet

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Kaņepes Kultūras centrs (KKC) turpmāk vairs nebūs piesaistīts konkrētai vietai un pēc vairāk nekā desmit gadu darbības šī gada 23. oktobrī kultūrvietas bārs izbeigs darbību, sociālajos tīklos paziņoja KKC.

KKC turpinās meklēt iespējas piesaistīt finansējumu ēkas Skolas ielā 15, kur līdz šim atradās KKC, renovēšanas pabeigšanai, taču šobrīd centra kultūras un sociālās iniciatīvas vairs nebūs piesaistītas konkrētai vietai, norādīts paziņojumā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Paralēli aktīvai kultūras, sociālajai un interešu pārstāvēšanas darbībai Kaņepes Kultūras centrs jau no pirmsākumiem 2012. gadā veidoja arī bāru, kas ne tikai būtiski atbalstīja kultūras programmas finansēšanu, bet bija izpelnījies arī daudzu rīdzinieku un viesu iemīļotākā bāra statusu. Izsakām vislielāko pateicību mūsu daudzajiem bārmeņiem, kas ir bijuši radoši, uzklausoši un citreiz arī trakojoši. Jūs esat vislabākie! Paldies arī visiem jums – mūsu bāra apmeklētājiem, kā arī ilggadējajiem sadarbības partneriem! Mēs ļoti ilgosimies pēc jums, bet tiksimies jau citos foršajos Rīgas kultūr-bāros!" vēstīts paziņojumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti