FOTO: Ar skatītāju ovācijām aizsākusies Normunda Rutuļa koncerttūre

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Normunda Rutuļa jaunā koncerttūre aizsākās Latgales vēstniecībā “Gors” Rēzeknē. 20. septembrī tā turpinās Jelgavas Kultūras namā. Pēc tam koncerti būs baudāmi Aizkrauklē (27. septembrī), Talsos (4. oktobrī) un citviet Latvijā, informē koncerttūres producents.

“Dinamiski un atraktīvi, mijoties astoņu popbaleta dejotāju priekšnesumiem un efektīgām gaismu, lāzeru spēlēm un neierastām 3D vizualizācijām, izskan jaunie Raimonda Paula skaņdarbi, kā arī sen zināmie, klausītāju iemīļotie hiti. Jaunās programmas koncerttūrē Normunds Rutulis patiesi aizrauj publiku ar skanīgām melodijām, atraktīviem deju soļiem un jau ierasto sirsnību,” teikts paziņojumā medijiem.

Normunda Rutuļa jaunajā koncertprogrammā skan Raimonda Paula dziesmas no jaunā albuma “Man nav žēl” un no 2003. gadā izdotā “Lecam pa vecam”. Uz skatuves kopā ar Normundu Rutuli muzicē instrumentālisti Anrijs Grinbergs un Uldis Beitiņš. Horeogrāfiju popbaleta dejotājiem veidojis Reinis Rešetins, gaismu, lāzeru spēles un neierastās 3D vizualizācijas  gatavojis Jānis Pētersons (“Artistic”).

Klajā nācis arī Normunda Rutuļa desmitais albums “Man nav žēl” ar divpadsmit jaunām Raimonda Paula dziesmām.

Koncerttūres būs skatāmi Jelgavā (20. septembrī), Aizkrauklē (27. septembrī), Talsos (4. oktobrī), Alūksnē (6. oktobrī), Ādažos (18. oktobrī), Rīgā, VEF Kultūras pilī (20. oktobrī), Kuldīgā (25. oktobrī), Liepājā (26. oktobrī) un Valmierā (2. oktobrī).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti