Festivālā «Fono Cēsis» uzstāsies «Inokentijs Mārpls», «Astro’n’out» un citi mākslinieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Bezmaksas festivāls “Fono Cēsis”, kas norisināsies “Cēsis 812” svinību laikā 20. un 21. jūlijā, izziņo mūziķus, kuri priecēs pasākuma apmeklētājus pirmajā norises dienā.

Šogad festivāla piektdienas programmu veido tādas pašmāju apvienības kā “Astro’n’out”, “Jauno Jāņu orķestris”, “Inokentijs Mārpls”, “Linga”, Fēlikss Ķiģelis, kā arī nu jau par tradīciju kļuvusī “Fono Cēsis” atklājošā grupa “Doni Tondo”, kuras sastāvā arī dziesminieks un cēsnieks El Mars, informēja festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.

“Fono Cēsis” skatuve sāks skanēt 20.jūlijā 18.00, un mūziķi uzstāsies līdz 01.00. Pēc tam skatuvi pārņems un ballīti turpinās dīdžejs.

Otrās dienas mākslinieku sarakstu rīkotāji sola izziņot jau drīzumā. Atsevišķa programma tiks paziņota arī “Fonoklubam”, kur jau tradicionāli abas festivāla norises naktis norisināsies oficiālais “Fono Cēsis afterparty”.

Arī šogad "Fono Cēsis", sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un tūrisma centru, būs bezmaksas festivāls.

Šogad pasākums atgriezīsies par Smilšu laukumu dēvētajā Uzvaras bulvārī 22, kur tas norisinājās arī 2016. gadā. 

2014. gada vasarā SIA "Fono" direktors Lauris Sildniks norādīja, ka "Fono Cēsis" ir paredzēts kā jauna tradīcija, aizstājot agrāk astoņus gadus notikušo mūzikas un sporta festivālu "Fonofest".

Festivāls norisināsies piekto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla "Fonofest" tradīciju. Starp iepriekšējo gadu zināmākajiem māksliniekiem ierindojas tādas apvienības kā "Ewert and the Two Dragons", "Skyforger", britu folkroka mūziķis Frenks Tērners un daudzi citi.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti