Festivālā «Fono Cēsis» uzstāsies arī «Pērkons», «Pienvedēja piedzīvojumi» un «Oranžās brīvdienas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Mūzikas festivālā “Fono Cēsis”, kas norisināsies “Cēsis 812” svinību laikā 20. un 21. jūlijā uzstāsies arī “Pērkons”, “Pienvedēja piedzīvojumi” un “Oranžās brīvdienas”, informēja festivāla organizatori.

Uz skatuves kāps arī hiphopa mākslinieks Edavārdi, “Riga Reggae”, grupa “Čipsis un Dullais”, cēsnieki “Transleiteris” un Miks Dukurs, kā arī komiķu apvienība “Comedy Latvia”.  

Jau vēstīts, ka pirmajā “Fono Cēsis” dienā uzstāsies “Astro’n’out”, “Jauno Jāņu orķestris”, “Inokentijs Mārpls”, grupa “Linga”, Fēlikss Ķiģelis, kā arī tradicionālā festivālu atklājošā apvienība “Doni Tondo”.

Par ballīti pēc grupām piektdienā rūpēsies Artis Volfs, savukārt sestdienā dīdžejs Aspirins. Abas naktis festivāla skatuve skanēs līdz četriem rītā, bet paralēli “Fonoklubā” norisināsies festivāla oficiālais “afterparty”, kura programma vēl tiks atsevišķi izziņota.  

Arī šogad "Fono Cēsis", sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un tūrisma centru, būs bezmaksas festivāls.

Šogad pasākums atgriezīsies par Smilšu laukumu dēvētajā Uzvaras bulvārī 22, kur tas norisinājās arī 2016. gadā.

Festivāls norisināsies piekto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla “Fonofest” tradīciju. Starp iepriekšējo gadu zināmākajiem māksliniekiem ierindojas tādas apvienības kā “Ewert and the Two Dragons”, “Skyforger”, britu folkroka mūziķis Frenks Tērners un daudzi citi.   

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti