Detektīvseriāla «Midsomeras slepkavības» jaunākā sezona dodas pie skatītājiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Skatītāju iecienītais britu detektīvseriāls “Midsomeras slepkavības” atgriežas pie skatītājiem ar jaunāko – 21. sezonu. Latvijas Televīzijas skatītāji inspektora Bārnabija un viņa kolēģu piedzīvojumiem Dienvidanglijas ne pārāk drošajā apgabalā varēs sekot līdzi jau no 15. decembra – divas nedēļas pēc jaunās sezonas pasaules pirmizrādes.

Midsomeras iedzīvotāji pārsvarā ir ekscentriski un egoistiski, un daudziem skapī ir kāds skelets. Inspektors Bārnabijs kopā ar kolēģiem atklāj noziegumus, kuru apjoms pārsteidzis televīzijas skatītājus vairāk nekā 200 pasaules valstīs. Vienā epizodē viņš saskaras ar vidēji trim slepkavībām, savukārt seriāla fani saskaitījuši, ka kopumā 21 sezonas laikā (122 sērijas) atklātas 369 slepkavības, bet kopā mūžībā aizgājuši 480 Midsomeras iedzīvotāji vai viesi.

Asiņainais un britu melnā humora noskaņās ieturētais seriāls daudz apspriests arī Latvijā, sociālo tīklu lietotājiem prātojot, vai tiešām kāds tur vēl vēlētos dzīvot. Tādēļ Inspektora Bārnabija lomas atveidotājs, aktieris Nīls Dadžens Latvijas skatītājiem nosūtījis īpašu sveicienu.

Jaunākās sezonas pirmajā sērijā inspektoram jāatrisina mīkla par kādas dejotājas nāvi. Tiek noteikts nāves cēlonis – sirdslēkme. Tomēr Bārnabijs ir pārliecināts, ka Rouza ir nosmacēta. Viņas nams ir atrasts izdemolēts, tomēr nav atrastas garnadžu vai laupīšanas pēdas.

“Midsomeras slepkavību” 21. sezona – no 15. decembra svētdienās pulksten 21.35 LTV1 un 7 dienas pēc sērijas ētera – REPLAY.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti