Ballīte ar politiķiem – festivāla «Lampa» politiķu disko

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

20. augustā no pulksten 22.45 līdz 23.59 tiešraidē iespējams sekot līdzi sarunu festivāla "Lampa" ballītei ar politiķiem – "Politiķu disko".

"Labs politiķis ir tāds politiķis, kurš spēj aizraut un uzrunāt — arī tad, ja tribīnes vietā ir DJ pults," uzsver organizatori.

Politiķu disko atgriežas Cēsīs un aicina uz pamatīgu izdejošanos klātienē! Ballītei varēs pievienoties arī no jūsu mājām, mašīnām un pagalmiem – pieslēdzoties tiešraidei. Būs iespēja novērtēt sešu Latvijas politiķu muzikālo gaumi, tiem iejūtoties DJ lomā. Politiķi mērosies ar saviem muzikālajiem spēkiem, pa pāriem sacenšoties ar, viņuprāt, labākajiem ballīšu gabaliem.

Pie DJ pults stāsies Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ījabs (“Attīstībai/Par!”), Saeimas deputāts Māris Mičerevskis, izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (Jaunā konservatīvā partija), Saeimas deputāts Rihards Kols (Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”), Saeimas deputāte Inese Voika (“Attīstībai/Par!”) un finanšu ministra padomnieks budžeta jautājumos Ints Dālderis (partiju apvienība “Jaunā Vienotība”).

KONTEKSTS:

Sarunu festivāls “Lampa” ar virstēmu “Cieņa” šogad notiks 20. un 21. augustā, un tā programmā gaidāmi vairāk nekā 200 pasākumi par dažādām sabiedrībā aktuālām tēmām: gan praktiskām, gan filozofiskām, globālām un Latvijai specifiskām. Norisēm būs iespējams pievienoties klātienē Cēsu pilsētvidē vai tiešsaistē un kopā skatīšanās vietās visā Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti