Muzikālais brīvdienu ceļvedis tiem, kas tic vai netic Ziemassvētku brīnumiem

Akustiska sirsnība, kas piestāv Ziemassvētku gaidīšanas laikam, vai ballīte tiem, kas brīnumiem vairs netic? Kārļa Kazāka koncertu izlase nedēļas nogalei.

Muzikālais brīvdienu ceļvedis tiem, kas tic un netic Ziemassvētku brīnumiem
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Zeļģis – Prusax – SourJ"

Piektdienas vakarā Andrejostas "First Club".

Brīdī, kad cilvēks apjauš Ziemassvētku dāvanu nenolaišanos no skaidrām debesīm kopā ar sarkanā samtā tērptu vīreli, rodas daudz jautājumu. Uz daļu no tiem atbildes varēs sameklēt klubā "First Club". Te puiši runās daudz un vārdus nevīs pasakās.

Ja nu tomēr vēlaties paturēt savas ģimenes jauniešus pasaulē, kurā tic brīnumiem, tad šī nebūs īstā skola. Tad jums jādodas uz Zvejniekciema kultūras namu dienu vēlāk, kur koris "Anima" izdziedās Gobziņa un Krievkalna pasaku visai ģimenei "Brīnumzivs".

"Nesen" un "Figūras"

Rokbārā "Nemiers" piektdienas vakarā.

Ap Aleksi Lūriņu spieto Alises un Kārļa Jostu muzikālais spiets, ko uz priekšu dzen Jānis Burmeisters. Spītīgi lēni, spītīgi pacietīgi un savā veidā ekstravaganti. "Nemiera" apmeklētāji pārbaudīs savas spējas ļauties mūzikai kopā ar grupu "Nesen". Negaidiet to, kas nebūs. Vakara turpinājumā elektroniskā mūzika no Kaspara Groševa projekta "Figūras".

"The Sound Poets"

Sestdien Kuldīgā un svētdien Bauskā.

Ziemassvētku gaidīšanas laikam piestāv akustiska sirsnība. Grupas zināmākās dziesmas pieklusināti akustiskā skanējumā. Un esmu pilnīgi pārliecināts, ka koncertu apmeklētāji tiks sasildīties pie "The Sound Poets" uguns.

"Gacho"

Sestdien Daugavpils Kultūras pilī.

Tas ir kārtīgs atvēziens – izsludināt koncertu Daugavpilī un vēl tās milzīgajā Kultūras pilī. Gatim drosmes nekad nav trūcis – galu galā šovasar tika piedzīvots ļoti labi pārdots koncerts Mežaparka Lielajā estrādē. Mazliet no popa, mazliet no hiphop un vienkāršības.

"Daddy Was a Milkman & Sinfonietta Rīga"

Svētdien "Arēnā Rīga".

Kauns teikt, bet šis lietuviešu mākslinieks mums patīk labāk par virkni mūsējo. Ja nebiji pamanījis, ka, piemēram, dziesmas "Breath In" izpildītājs nenāk vis no tāliem rietumiem, bet tepat no Lietuvas, tad tas taču skaitās liels kompliments. Māksliniekam. Varbūt mums atmiņā palikusi mūziķa sadarbība ar mūsu pašu "Prāta vētru" dziesmā "This Is How I Feel". Lai nu kā – būs jauks koncerts! Ar garantiju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti