Pirmajā dienā Dziesmu svētkiem reģistrējušies vairāk nekā 700 dalībnieku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pirmajā dienā, kad Dziesmu un deju svētku dalībnieki varēja reģistrēt savu dalību elektroniskajā datu sistēmā, to ir izdarījuši vairāk nekā 700 cilvēku, intervijā Latvijas Radio raidījumā ''Pēcpusdiena'' pavēstīja svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča.

Eva Juhņēviča par reģistrēšanos Dziesmu un deju svētkiem
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Ņemot vērā, ka dziesmu un deju svētku dalībnieku skaits sasniedz 40 000, lielākā dalībnieku reģistrēšanās gaidāma tuvākajās dienās, turklāt ar reģistrēšanos vien nepietiks - māksliniecisko kolektīvu vadītājiem pēc tam būs jāapstiprina konkrētā dalībnieka dalība svētkos.

"Ņemot vērā, ka šodien ir pirmā diena un reģistrācija sākās plkst. 12, bet reģistrācija notiks līdz 13.februārim, līdz ar to laiks ir un aktivitāte pieņemsies tikai spēkā," norāda svētku izpilddirektore, uzsverot, ka apstiprinājumu dalībai svētkos katrs dalībnieks saņems pēc skašu noslēgšanās.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
 

Jau vēstīts, ka visiem Dziesmu un deju svētku dalībniekiem no 1. līdz 13. februārim būs jāreģistrējas elektroniskā sistēmā, pretējā gadījumā dalība svētkos ies secen.

Neskaidrību gadījumos no 1. līdz 13.februārim ikdienu no plkst.10.00 līdz 20.00 darbosies infotālruņi 26436135, 29331176, 29331187, kā arī epasts: [email protected].

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti