Dziesmu svētku dalībnieki pēdējo dienu var reģistrēties elektroniskajā sistēmā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem un 3 mēnešiem.

Otrdiena, 13.februāris, ir pēdējā diena, kad Dziesmu un deju svētku dalībniekiem jāreģistrējas elektroniskajā sistēmā.

Svētku rīkotāju pārstāve Inga Vasiļjeva
00:00 / 00:29
Lejuplādēt
Kopš 1.februāra reģistrējušies jau apmēram 38 000 no plānotajiem mazliet vairāk nekā 40 000 dalībnieku.

Svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča LTV “Rīta panorāmai” pastāstīja, ka līdz otrdienas rītam reģistrējās jau vairāk nekā 40 000 dalībnieku, bet daži dalībnieki vēl aizvien nav reģistrējušies. To vēl var izdarīt līdz vakaram.  

Tie dalībnieki, kuri otrdien nepaspēs reģistrēties, varēs sazināties ar sava kolektīva vadītāju un uz iesnieguma pamata svētku rīkotāji izskatīs iespēju viņus reģistrēt. Taču tas ir sarežģītāk gan rīkotājiem, gan neērtāk dalībniekam, tāpēc visi dalībnieki, kas nav reģistrējušies, aicināti otrdien atvēlēt laiku un reģistrēties, sacīja Juhņēviča.

Svētku rīkotāji aicina visus, kuri vēl nav paguvuši reģistrēties, neatlikt to uz pēdējām stundām un atrast piecas minūtes, lai pieteiktu savu dalību svētkos mājaslapā "www.dziesmusvetki.lv" sadaļā "Dalībniekiem", stāsta rīkotāju pārstāve Inga Vasiļjeva.

"Visus noteikti aicinām līdz pusnaktij veikt šo reģistrāciju un, ja ir kādas neskaidrības, noteikti zvanīt uz informatīvajiem tālruņiem vai rakstīt uz e-pastu "[email protected]". (..) Lai veiktu reģistrāciju, jābūt sagatavotam savam fotoattēlam – krāsainai portreta bildei uz gaiša fona, un jābūt pie rokas ikdienā lietotam mobilajam tālrunim vai e-pastam, jo, veicot reģistrāciju, jūs saņemsiet pieejas kodu vai e-pastu, kas apstiprina, ka varat veikt reģistrāciju. Pats reģistrācijas process aizņem 3-5 minūtes un ir ātrs, viegls un ērts. Mājaslapā ir ievietotas arī pamācības, kurās soli pa solim varēsiet sekot tam, kā veikt šo reģistrāciju," skaidroja Vasiļjeva.

Jau ziņots, ka visiem Dziesmu un deju svētku dalībniekiem no 1. līdz 13.februārim obligāti jāreģistrējas elektroniskā sistēmā, pretējā gadījumā dalība svētkos ies secen. Reģistrēšanos palīdzēs nodrošināt novadu koordinatori. Elektroniskā sistēma pirmo reizi aizstāj līdz šim ierastās dalībnieku papīra anketas, kuru apstrāde prasīja daudz laika un pieļāva lielāku kļūdu iespēju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti