Rīta Panorāma

Stoltenbergs varētu turpināt pildīt NATO vadītāja pienākumus

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Intervija ar kultūras ministru Nauri Puntuli (NA)

Kultūras ministrs: Pēc dziesmu svētkiem analizēs kļūdas un spriedīs par deju kolektīvu vadītāju atalgojumu

Pēc Dziesmu un deju svētku nedēļas beigām Kultūras ministrija veiks rūpīgu to analīzi un ķersies klāt deju kolektīvu vadītāju atalgojuma sakārtošanai, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja kultūras ministrs Nauris Puntulis (Nacionālā apvienība).

Puntulis atzina, ka tik milzīgu pasākumu bez nevienas kļūdas nevar sarīkot.

"Pirmais lielais darbs [pēc svētkiem] būs kļūdu analīze. Otrais – beidzot sakārtot jautājumu par deju kolektīvu vadītāju atalgojumu," pavēstīja ministrs.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka

"esam absolūti gatavi Dziesmu un deju svētkiem". 

Viens no iemesliem, kādēļ, pēc ministra domām, esam tik pacilāti, ir svētku 150 gadu jubileja. Taču arī kovidlaiks, kas bija ļoti grūts dziesmu un deju svētku kustībai, ir palīdzējis radīt īpašo noskaņu.

"Šie ir svētki, kas nekad nebeidzas, 10. jūlija rītā būsim ceļā uz nākamajiem svētkiem," sacīja ministrs, izsakot pateicību ikvienam, kas palīdzējis saglabāt šo tautas tradīciju.

KONTEKSTS: 

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 2023. gada 30. jūnija līdz 9. jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē Latvijas  Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esoša valsts iestāde.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti