Rīta Panorāma

Laika ziņas

Rīta Panorāma

Intervija ar Nilu Ušakovu

Raimonda Zommera saldā smūtija recepte

Raimonda Zommera saldā smūtija recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pēdējo gadu laikā smūtiji, kam valodnieki tā arī nav atraduši īsti piemērotu vārdu latviešu valodā, visā pasaulē kļuvuši arvien populārāki. Sava recepte tam ir arī šefpavāram Raimondam Zommeram.

Viņš kā saldā smūtija sastāvdaļas izvēlējies korintes, zemenes, ābolu, medu, rozīnes un auzu pārslas. Tieši pēdējās no nosauktajām sastāvdaļām dod sāta sajūtu, kā arī satur daudz vitamīnu.

Zommers pauž, ka šādu smūtiju var ēst ne tikai brokastīs, bet arī pusdienās un vakariņās. Turklāt arī tie, kas neēd pēc plkst. 18 , to var lietot uzturā, jo smūtiju var uzsūkt.

Lai pagatavotu trīs glāzes,  ir nepieciešams puslitrs jogurta, kārtīga sauja ar ledu, korintes, kārtīga sauja zemeņu, rozīnes un auzu pārslas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti