Kurkumas Latte – «Es mīlu ēdienu» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Es mīlu ēdienu" un dzīves gardēde Ilze Jurkāne ciemojas pie divu grāmatu, bloga un interneta vietnes “Topi vesels” autores Ances Annas Šternbergas. Galdā Ance ceļ kurkumas Latti, Indijas riekstu barfi un melnos rīsus ar gī sviestā sutinātu batāti, dīgstu majonēzi un svaigiem salātiem.

Kurkumas Latte

Sastāvdaļas

  • 300ml “Isola Bio” rīsu-mandeļu piena
  • 1 tējk. “Extra Virgin” kokosriekstu eļļas
  • 1 tējk. “Sonnentor” “Kurkuma latte” pulvera (vai vairāk pēc vēlēšanās)
  • 1 ēd.k. “Cosmoveda” rožūdens (vai vairāk pēc garšas)
  • ½ tējk. “Absolūts ēd” brūkleņu pulvera
  • “Sonnentor“ BIO Rožu pumpuri garnēšanai

Pagatavošana:

Sablendē pienu, kurkuma latte pulveri, izkausētu kokosriekstu eļļu un rožūdeni. Pārlej katliņā un uzkarsē. Lej krūzē vai glāzē, pārber ar brūkleņu pulveri, rožu pumpuriem un izbauda.

Izmantojot blenderi, kurā var blendēt karstus produktus, ieteikums šajā receptē dzērienu sablendēt pēc uzsildīšanas. Respektīvi, uzkarsēt pienu ar visām sastāvdaļām, izņemot brūkleņu pulveri, un tad to blendēt apmēram 1 minūti. Šādā veidā kokosriekstu eļļa radīs vajadzīgo emulsijas konsistenci dzērienam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti