Nepieciešams:
- 500 grami ar mizu vārītu un lielos gabalos sagrieztu jauno kartupeļu;
- 5 sasmalcinātu seleriju kāti;
- sauja marinētu sasmalcinātu gurķu;
- trīs ēdamkarotes majonēzes;
- trīs ēdamkarotes skābā krējuma;
- sauja svaigu sakapātu diļļu;
- sauja svaigu sakapātu pētersīļu;
- sāls, melnie pipari.
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas, izņemot kartupeļus, liek bļodā un kārtīgi samaisa.
Uzkarsētā grilā ar vāku uz restēm uzmet sauju koka šķeldas, jo tā radīs papildus dūmus.
Kartupeļus ievieto karstumizturīgā traukā un noliek uz restēm, aizver grila vāku un ļauj 2–3 minūtes pakūpināties. Apkūpinātos kartupeļus pievieno pārējām sastāvdaļām, samaisa un pasniedz kā piedevu grila ēdieniem.