Sports / Futbols
Grandu atsijāšana cīņā par titulu: Eiropas futbola flagmaņi tiekas uz ceturtdaļfināla sliekšņa
Grandu atsijāšana cīņā par titulu: Eiropas futbola flagmaņi tiekas uz ceturtdaļfināla sliekšņa
Eiropas čempionātā Vācijā piektdien, 5. jūlijā, sāksies ceturtdaļfināla mači, kur savā starpā jau tiksies tradicionālie pasaules futbola grandi. Līdz turnīra lielā astotnieka stadijai veiksmīgi ir nokļuvuši sporta karaļa ierastie Eiropas flagmaņi – Spānija, Vācija, Francija, Anglija, Nīderlande un Portugāle, malā paliekot tikai iepriekšējai Eiropas čempionvienībai Itālijai.
Francijas futbolisti pārspēj beļģus cīņā par ceturtdaļfinālu, Eiropas čempionātu turpina arī portugā...
Francijas futbolisti pārspēj beļģus cīņā par ceturtdaļfinālu, Eiropas čempionātu turpina arī portugāļi (papildināts)
Francijas futbolisti pirmdien Diseldorfā ar 1:0 uzvarēja Beļģijas izlasi Eiropas čempionāta astotdaļfinālā un iekļuva finālturnīra astoņu spēcīgāko komandu vidū. Ceturtdaļfinālu sasniedza arī portugāļi, kas vēlāk Frankfurtē izslēgšanas pirmajā kārtā pēcspēles 11 metru sitienos ar 3:0 pieveica Slovēnijas izlasi. Pamatlaiks un pagarinājums beidzās bez gūtiem vārtiem. 
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī s...
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī spāņi (papildināts)
Anglijas futbolisti svētdien Vācijā mačā ar Slovākiju atspēlējās piektajā kompensācijas laika minūtē un papildlaikā iekļuva 2024. gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Anglija Gelzenkirhenē papildlaikā uzvarēja ar 2:1. Spānijas izlase svētdien Ķelnē astotdaļfinālā ar rezultātu 4:1 uzvarēja meistarsacīkšu debitanti Gruziju un kļuva par Vācijas pretinieci ceturtdaļfinālā.
Eiropas futbola čempionāta izšķirošā fāze ar pārsteidzošo Gruziju; bez titulētās Horvātijas
Eiropas futbola čempionāta izšķirošā fāze ar pārsteidzošo Gruziju; bez titulētās Horvātijas
Eiropas futbola čempionātā Vācijā sestdien, 29. jūnijā, sāksies izslēgšanas mači, kur, sākot ar astotdaļfinālu, komandām vairs nebūs tiesību uz kļūdām, jo spēļu zaudētāji izstāsies no cīņas par čempionu titulu. Grupu turnīrā lielāko pārsteigumu sagādāja Gruzijas valstsvienība, kas savā "Euro" debijas reizē iekļuva izslēgšanas kārtā, toties jau pēc pirmā posma mājās devās iepriekšējo divu Pasaules kausu medaļu ieguvēji no Horvātijas.
Itālijas futbolisti pēdējā minūtē gūst neizšķirtu, praktiski izslēdz Horvātiju no Eiropas čempionāta
Itālijas futbolisti pēdējā minūtē gūst neizšķirtu, praktiski izslēdz Horvātiju no Eiropas čempionāta
Itālijas vīriešu futbola izlase pirmdien Eiropas čempionāta finālturnīra apakšgrupas pēdējā spēlē Leipcigā kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 1:1 pret Horvātiju, itāļiem iekļūstot izslēgšanas turnīrā, turpretī horvātiem, visticamāk, paliekot ārpus "play-off". Spānijas izlase pirmdien Diseldorfā ar 1:0 pārspēja Albāniju, pie trīs punktiem tiekot arī trešajā spēlē.
Portugāļiem uzvara pār Turciju paver ceļu uz astotdaļfinālu; panākumu gūst arī Beļģijas futbolisti
(...
Portugāļiem uzvara pār Turciju paver ceļu uz astotdaļfinālu; panākumu gūst arī Beļģijas futbolisti (papildināts)
Portugāles vīriešu futbola izlase sestdien Dortmundē Eiropas čempionāta finālturnīrā nodrošināja vietu astotdaļfinālā. F grupas otrajā mačā portugāļi ar 3:0 pārspēja Turciju. Savukārt Gruzijas un Čehijas izlases sestdien Hamburgā finālturnīra otrajā mačā spēlēja neizšķirti 1:1. Beļģijas izlase sestdien Ķelnē otrās kārtas noslēdzošajā mačā ar 2:0 pārspēja Rumāniju.
Franči un Nīderlandes futbolisti nospēlē neizšķirti, Austrija un Ukraina gūst pirmās uzvaras
(papild...
Franči un Nīderlandes futbolisti nospēlē neizšķirti, Austrija un Ukraina gūst pirmās uzvaras (papildināts)
Ukrainas vīriešu futbola izlase piektdien Diseldorfā Eiropas čempionāta finālturnīra otrajā mačā ar rezultātu 2:1 uzvarēja Slovākiju. Savukārt Austrijas izlase Berlīnē finālturnīra otrajā spēlē ar rezultātu 3:1 pārspēja Poliju, saglabājot izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Dienas noslēgumā Nīderlandes un Francijas izlases Leipcigā spēlēja neizšķirti 0:0, šai spēlei kļūstot par pirmo, kurā 2024. gada meistarsacīkstēs nav gūti vārti.
Spāņiem uzvara pār Itālijas futbolistiem nodrošina astotdaļfinālu; angļi cīnās neizšķirti pret Dānij...
Spāņiem uzvara pār Itālijas futbolistiem nodrošina astotdaļfinālu; angļi cīnās neizšķirti pret Dāniju (papildināts)
Anglijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Eiropas čempionāta finālturnīra otrās kārtas spēlē pirmā guva vārtus, taču nenosargāja pārsvaru un cīņu ar Dāniju noslēdza neizšķirti 1:1. Savukārt Spānijas izlase otrās kārtas spēlē ar Itāliju, pretiniekiem raidot bumbu savos vārtos, izcīnīja otro uzvaru turnīrā un nodrošināja vietu astotdaļfinālā. B grupas mačā Spānija ar 1:0 pārspēja Itāliju.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd