Rīgā oktobrī nedaudz pieaug siltuma cena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" ceturtdien publicēts AS „Latvijas gāze” paziņojums par dabasgāzes tirdzniecības cenu oktobrī - 291,69  eiro par 1000 kubikmetru (EUR/tūkst.nm3), kas pretēji iepriekš paustajām prognozēm tomēr palielinās, tāpēc AS „Rīgas siltums” siltuma cena oktobrī attiecībā pret septembri nedaudz pieaug (par 1,6%) un būs tāda pati kā pērnā gada oktobrī - 58,32 eiro par megavatstundu (EUR/MWh)  bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).  

Siltumenerģijas cena Rīgā oktobrī ir zemākā Baltijas valstu galvaspilsētās. Tā ir par 4% zemāka nekā Tallinā un par 13% zemāka, salīdzinot ar siltumenerģijas tarifu Viļņā.

AS „Rīgas siltums” ik mēnesi savā interneta mājaslapā www.rs.lv informē par faktiski piemērojamo siltumenerģijas cenu, balstoties uz AS „Latvijas gāze” publicēto paziņojumu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis” līdz tekošā mēneša 10.datumam par dabasgāzes tirdzniecības cenu.

Prognozēts, ka dabasgāzes tirdzniecības cena novembrī, decembrī nemainīsies un būs 291,69 EUR/tūkst.nm3.  

Piepildoties dabasgāzes tirdzniecības cenas prognozēm nākamajiem diviem mēnešiem, siltuma cena novembrī un decembrī saglabāsies nemainīga un būs 58,32 EUR/MWh (bez PVN).

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti