Rīga iekļūst tūrisma portāla «TripAdvisor» Top 10 sarakstā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pasaules lielākā tūrisma portāla “TripAdvisor” britu sadaļas veidotajā sarakstā ar galamērķiem, kas gūst aizvien lielāku popularitāti, Rīga ierindota septītajā vietā, ziņo Rus.lsm.lv.

Šī paša portāla veidotajā Eiropas topā Rīga ieguvusi otro vietu aiz Gdaņskas.

“TripAdvisor” par Rīgu vēsta, ka “Latvijas galvaspilsēta – lielākā Baltijas pilsēta, apburošs latviešu lepno tradīciju un dažādu valstu, kas to okupējušas, ietekmes sajaukums”. Portāls norāda, ka 1991.gadā Latvija atguvusi neatkarību un Rīgas vēsturiskais centrs, pateicoties jūgendstila ēkām, iekļauts UNESCO pasaules mantojuma sarakstā.

“Pateicoties zemo cenu aviokompānijām, masveida tūrismam atklājusies Vecrīga un tās bāru un restorānu pārpilnība, kas viegli pieejama kājāmgājējiem.”

“TripAdvisor” norādītajā sarakstā ar ieteicamiem apskates objektiem norādīta Vecrīga, Vērmanes dārzs, bijušās VDK (čekas) ēka. Kopumā portālā, kas balstās uz lietotāju veidotu saturu, Rīgā uzskaitītas “565 lietas, ko var darīt”.

Pērn arī vēstīts par Lielbritānijā topošo reitingu “Post Office Travel Money”, kurā Rīga apsteigusi Minheni un Kopenhāgenu, kā arī Budapeštu un Prāgu. Latvijas galvaspilsēta tika atzīta par labu galamērķi, lai dotos pēc Ziemassvētku iepirkumiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti