«Olainfarm» Krievijā izveido meitas uzņēmumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Šī gada februārī “Olainfarm” nodibinājis meitas uzņēmumu Krievijā, Maskavā, paziņojumā medijiem informēja uzņēmums.

Krievija ir viens no “Olainfarm” galvenajiem noieta tirgiem, un atrašanās tajā ir stratēģiska prioritāte. Jaunais meitas uzņēmums veicinās “Olainfarm” iespējas veikt padziļinātu noieta tirgus izpēti un vēl pilnvērtīgāk reaģēt uz klientu vajadzībām, pārvaldīt produktu virzību un tirdzniecības procesus.

Līdz šim AS “Olainfarm” nebija tiešas pieejas noieta tirgiem un produktus NVS valstīm piegādāja, slēdzot partnerības līgumus.

“Kā liecina noieta tirgus izpētes aģentūras dati, katru gadu 1,8 miljoni Krievijas pacientu lieto “Olainfarm” medikamentus, lai ārstētu dažādas slimības, tai skaitā iekaisumus, sāpes, depresiju, kognitīvos traucējumus,” skaidroja AS “Olainfarm” valdes locekle un izpilddirektore Elena Bušberga.

Meitas uzņēmumu Krievijā vadīs pieredzējis eksperts pārdošanas, mārketinga un reklāmas jomā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi starptautiskās farmācijas kompānijās.

“Olainfarm” grupas ieņēmumi 2019. gadā sasniedza 137,253 miljonus  eiro, kas ir palielinājums par 10%. Grupas tīrā peļņa 2019. gadā bija 27,443 miljoni eiro, kas ir vēsturiski vislielākais grupas tīrās peļņas apmērs.  Salīdzinot ar 2018. gada rezultātiem, “Olainfarm” apgrozījums Krievijā palielinājās par 23%, Latvijā par 5%, Baltkrievijā par 10%, Centrālās Āzijas reģionā par 13%, Eiropas Savienības  valstīs par 12%, citās valstīs par 10%.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti