Maizi cilvēki galdā liek katru dienu. Tiem, kas pieraduši pie kādas zināmas maizes šķirnes, pēdējā laikā nākas mainīt izvēli. Latvijā aizvien vairāk maizes ceptuvju tiek slēgtas vai bankrotē, galvenokārt tie ir mazie uzņēmumi, kur maize vēl top pēc sentēvu receptēm un kukulīšus veido ar rokām. Kā mazajiem ražotājiem pastāvēt un realizēt savu produkciju -- skaidroja Maija Migla.
Mazās maizes ceptuves arvien biežāk bankrotē
Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.
13. marts, 2011, 0:28
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!