Marta izskaņā norisināsies «Finanšu pratības nedēļa 2023»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Marta izskaņā norisināsies Latvijas Bankas koordinētais ikgadējais pasākums “Finanšu pratības nedēļa 2023”, kura mērķis ir uzlabot iedzīvotāju naudas prasmi.

Latvijas Bankas Finanšu pratības daļas vadītāja Aija Brikše
00:00 / 00:39
Lejuplādēt

Šogad īpašu uzmanību pievērsīs jauniešu finanšu pratības veicināšanai. Valsts, privātā un nevalstiskā sektora pārstāvji pasākumus var pieteikt līdz 10. martam.

“Noteikti būs dažādi tiešsaistes pasākumi, kur varēs pieslēgties gan caur dažādām nodarbībām, gan diskusijām uzzināt vairāk par dažādiem naudas jautājumiem, piemēram, ieguldīšanu, pensiju plānošanu, ir plānotas arī aktivitātes, kurās iepazīstinās cilvēkus ar krāpniecības veidiem, un kā no tiem izvairīties.

Šogad arī vairāki sadarbības partneri jau šobrīd ir pieteikušies, ka dosies uz Latvijas skolām, lai ar skolēniem runātu par šiem naudas jautājumiem.

Ir gan tādi jautājumi, kur mēs vairāk diskutējam par finanšu pratību valstī, bet ir arī tādi ļoti, ļoti praktiski pasākumi, kas tiešā veidā var palīdzēt kādam cilvēkam jautājumus noskaidrot," sacīja Latvijas Bankas Finanšu pratības daļas vadītāja Aija Brikše.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti