Rīta Panorāma

Raimonds Pauls nav sajūsmā par jauno kultūras ministri

Rīta Panorāma

PMLP: Interese par dubultpilsonību ir daudzās pasaules valstīs

LTRK: Par mikrouzņēmuma nodokļa atcelšanu nav bijusi nopietna diskusija

LTRK: Par mikrouzņēmuma nodokļa celšanu nav bijusi nopietna diskusija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Par mikrouzņēmuma nodokļa celšanu nav bijusi nopietna diskusija un nav izvērtēta virkne problēmu un grūtību, ar kurām Latvija saskartos, ja atceltu iespēju radīt mikrouzņēmumu nodokli.

Šādu viedokli LTV rīta raidījumam „Rīta Panorāma" sacīja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītājs Jānis Endziņš.

Viņš norādīja, ka patlaban aicinājumu valdībai necelt mikrouzņēmuma nodokli parakstījuši ap 1000 cilvēku. Endziņš pauda, ka viss process vēl iešūposies un ar laiku būs vairāk tādi cilvēki, kas aicinājumu parakstīs.

Vaicāts, kas notiks, ja mikrouzņēmuma nodokli cels, Endziņš pauda, ka pieaugs ekonomikas ēnu zona, pieaugs bezdarbs un mazāk veidosies jauni uzņēmumi.  „Protams, mums ir priekšlikumi, kādā veidā likumu pilnveidot, vienlaikus ļaujot uzņēmējiem augt," saka Endziņš.

Viņš norādīja, ka tā vietā, lai mikrouzņēmuma nodokli celtu, nepieciešams pacelt mikrouzņēmuma apgrozījuma slieksni un darbinieku skaitu. „Tas ir rūpīga darba rezultāts. To nevar izdarīt pa vienu vakaru," teica Endziņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti