Lipmans: No LM rūpnīcas izved materiālus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Neilgi pirms otrdien paziņotās „Liepājas metalurga" maksātnespējas no rūpnīcas trīs smagās mašīnas  jeb tā sauktās „fūres" izvedušas magnētus, kas nepieciešami darbam, intervijā Latvijas Radio 4 sacīja viens no uzņēmuma akcionāriem Kirovs Lipmans.

Ziņots, ka Lipmans jau ilgi nespēj vienoties ar pārējiem uzņēmuma akcionāriem Sergeju Zaharjinu un Iļju Segalu par „Liepājas metalurga" tālāku nākotni. Patlaban ir izsludināta uzņēmuma maksātnespēja.

„Vakar izveda 40 magnētus. Trīs smagās mašīnas izved magnētus, kas nepieciešami rūpnīcas darbam. Grūti pateikt, varbūt administrators [maksātnespējas administrators Haralds Velmers] nebija lietas kursā – pats bija Rīgā, kaut gan viņam bija jābūt Liepājā," teica Lipmans.

Lipmans uzsvēra, ka uzņēmuma nākotne ir atkarīga no maksātnespējas administratora kārtīguma un godīguma. Tomēr vēl esot iespēja pārdot visu rūpnīcu vienam investoram.

Uzņēmējs atzīst, ka pats zina viena šādu investoru, kas būtu spējīgs pilnībā pārņemt „Liepājas metalurgu", tomēr patlaban viņam neesot pārliecības, ka investors būtu nopietni noskaņots darboties uzņēmumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti