«Latvijas dzelzceļš» vedīs kravas no Ķīnas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas dzelzceļa kompānijas "Latvijas dzelzceļš" (LDz) grupas uzņēmums "LDz Cargo loģistika" sadarbosies ar Kazahstānas loģistikas kompāniju "Kedentransservis", šādi nodrošinot iespēju LDz pārvadāt kravas no Ķīnas, lsm.lv informēja LDz.

Sadarbības līgumu ar kompāniju „Kedentransservis” uzņēmums parakstīja trešdien izstādē „Transport logistic” Minhenē.

„Kedentransservis” pamatdarbība saistīta ar konteinervilcienu pārvadājumu organizēšanu starp Ķīnu un Eiropu. Saskaņā ar parakstīto līgumu LDz par Kazahstānas kompānijas oficiālo aģentu Latvijas teritorijā un ir tiesīga slēgt līgumus „Kedentranservis” vārdā kravu pārvadājumu organizēšanai.

"Parakstot līgumu, uzsākts jauns sadarbības posms starp valstīm, kuras var nodrošināt pārvadājumus no Ķīnas līdz Latvijas ostām un pretējā virzienā. Šādi ceram piesaistīt jaunus klientus Eiropā un Āzijā," norāda LDz viceprezidents Edvīns Bērziņš.

Savukārt kompānijā „Kedentransservis” atgādināja, ka pagājušajā nedēļā Latvijas valsts prezidenta vizītes ietvaros Kazahstānā tikās arī Latvijas un Kazahstānas dzelzceļu vadītāji. Tikšanās laikā tika uzsvērts, ka dzelzceļiem ir būtiski kāpināt sadarbību konteinerpārvadājumu jomā, tā attīstot šo pārvadājumu veidu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti