Kompānijai «Disney» jauns vadītājs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Par Amerikas Savienoto valstu izklaides un mediju kompānijas “Walt Disney” vadītāju kļuvis Bobs Čapeks. Viņš nomainīs Bobu Aigeru, kurš ietekmīgo uzņēmumu vadīja vairāk nekā 15 gadus. 

“Disney” paziņojumā norādīts, ka Čapeks kļūs par direktoru padomes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju un vadīs kompānijas radošos pasākumus. Viņš kompānijā strādā vairāk 27 gadus, un viņam ir pieredze kompānijas izklaides parku un produktu nozares vadīšanā.

Arī Aigers pozitīvi izteicies par jauno vadītāju un uzsvēra, ka ir īstais brīdis jauna vadītāja iecelšanai. Čapeka panākumi pēdējos 27 gados skaidri parādot viņa vizionārās vadības spējas, un gatavību nodrošināt biznesa izaugsmi un izcilus rezultātus.

Savukārt jaunais vadītājs solīja turpināt Aigera iesākto un palikt uzticīgs radošai izcilībai, tehnoloģiskām inovācijām un kompānijas starptautiskai paplašināšanai.

Tikmēr eksperti vadības maiņu saista ar uzņēmuma attīstības plāniem. “Disney” pagājušajā gadā jau iegādājās lielāko daļu no mediju un izklaides grupas “21st Century Fox” aktīviem, kā arī uzsāka jaunu interneta televīzijas straumēšanas pakalpojumu “Disney Plus”. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti