«Food Union» iegādājies Dānijas vadošo saldējuma ražotāju «Premier Is»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latvijas piena pārstrādātāju "Rīgas piena kombināts" un "Valmieras piens" apvienotais uzņēmums "Food Union"  iegādājies Dānijas vadošo saldējuma ražotāju "Premier Is", informēja "Food Union" sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Mežgaile.

Darījuma mērķis ir paplašināt darbību Eiropā un Skandināvijas valstīs un pievienot uzņēmumu "Premier Is" "Food Union" uzņēmumu grupai. "Food Union" uzņēmumu grupā tagad ietilpst "Rīgas piena kombināts" un "Valmieras piens" Latvijā, "Premia" Igaunijā un "Premier Is" Dānijā.

"Mēs saredzam labu sinerģiju starp "Premier Is" un mūsu uzņēmumiem Baltijā. Tagad mēs esam apņēmības pilni izmantot visas savas zināšanas saldējuma ražošanas un mārketinga jomā, lai sniegtu ieguldījumu turpmākajā "Premier Is" attīstībā Dānijā un ārpus tās robežām," atzīmēja "Food Union" dibinātājs un īpašnieks Andrejs Beshmeļņickis.

Uzņēmums "Premier Is" dibināts 1927.gadā, un tas Dānijā ieņem vadošo pozīciju kā "premium" kvalitātes saldējuma produktu ražotājs. "Premier Is" izstrādā un ražo saldējuma produktus savā galvenajā mītnē Tistedā, Ziemeļjitlandē. Uzņēmuma apgrozījums 2014./15.gadā bija 41,8 miljoni eiro.

"Food Union" ir piena pārstrādes uzņēmumu "Rīgas piena kombināts", "Valmieras piens" un "Premia Foods" apvienotais uzņēmums, kura kontrolpakete pieder Krievijas investora Andreja Beshmeļņicka vadītajai investoru apvienībai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti