Rīta Panorāma

Intervija ar Līvu Fomrāti

Rīta Panorāma

Intervija ar Ramonu Salmiņu un Juri Meijeru

Intervija ar Daci Pelēko

Dace Pelēkā vēl domā par iespēju pretendēt uz VID vadītājas amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja, VID Nodokļu pārvaldes direktore Dace Pelēkā par iespējamo dalību konkursā uz VID vadītāja amatu vēl konsultējas ar ģimeni.

Pieteikties konkursā vēl var līdz 14.septembrim. Pelēka LTV “Rīta panorāmai” sacīja, ka viņai vēl ir laiks apdomāt savus izaicinājumus un pārrunāt ar ģimeni, vai visi šiem izaicinājumiem ir gatavi.

Viņa gan atgādināja, ka Valsts kanceleja, kas rīkoja konkursu, uzsvēra, ka pretendentu vārdus neatklās.

KONTEKSTS: 

Valsts kanceleja (VK) augusta vidū izsludinājusi jaunu atklātu konkursu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora amatam.

VID ģenerāldirektora amats kļuva vakants pēc tam, kad naktī uz 10.martu negaidīti nomira VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule. Viņa dienestu vadīja kopš 2016.gada novembra.

13.martā valdība par VID ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju iecēla VID ģenerāldirektora vietnieci nodokļu jomā, VID Nodokļu pārvaldes direktori Daci Pelēko.

Vēlāk uz VID vadītāja amatu tika izsludināts konkurss, kurā uzvarēja bijušais Latvijas Televīzijas valdes loceklis Māris Skujiņš, taču viņš savu kandidatūru atsauca pēc tam, kad publiski izskanēja bažas par viņa reputāciju. Skujiņš gan šīs bažas noraidīja, saucot tās par "melu kampaņu".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti