«BaltCap» pārdod betona grīdu ierīkotāja «Primekss Group» kapitāldaļas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Risku kapitāla fonds "BaltCap" pārdevis betona grīdu izgatavošanas un ieklāšanas uzņēmuma "Primekss Group" kapitāldaļas, pavēstīja fonda investīciju direktors Pēteris Treimanis.

Viņš norādīja, ka par jauno uzņēmuma līdzīpašnieku kļuvis starptautisks investīciju fonds, taču "Primekss" sākotnējie dibinātāji paliks uzņēmuma akcionāri un kompāniju turpinās vadīt tās dibinātājs Jānis Ošlejs.

"Šajā darījumā ieguvēji ir gan "BaltCap" investori, gan uzņēmums, jo "Primekss" dibinātāju piesaistītie līdzekļi ļaus pierādīto tehnoloģiju un tās licencēšanas koncepciju strauji vērst plašumā," sacīja Treimanis un norādīja, ka "Primekss" ar riska kapitāla palīdzību spējis strauji paplašināt darbību ārvalstu tirgos.

Fondā arī pavēstīja, ka 2010.gadā "BaltCap" ieguldīja 1,4 miljonus eiro "Primekss Group", tādējādi iegūstot 47,9% uzņēmuma kapitāldaļu.

Informācija "Lursoft" datubāzē liecina, ka vienīgais "Primekss Group" īpašnieks ir kompānija "Primekss Group Switzerland". "Primekss Group" ir dibināts 2008.gadā ar nosaukumu "Prime Holdings". Tā pamatkapitāls ir 1,019 miljoni (1,45 miljoni eiro).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti