Labrīt

Iveta Kažoka: Konkurence dažādos segmentos EP vēlēšanās būs kā nekad iepriekš

Labrīt

Pirmizrāde "Escape room: mīts par brīvību" Ģertrūdes ielas teātrī

Māris Laukalējs: Nekustamo īpašumu cenas kāpušas, darījumu skaits sarucis

«Arco Real Estate»: Pērn nekustamo īpašumu tirgū sarucis darījumu skaits, bet cenas kāpušas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Nekustamo īpašumu tirgū pērn sarucis darījumu skaits, bet pieaugušas īpašumu cenas, to telefonintervijā Latvijas Radio atzina nekustamo īpašumu uzņēmuma "Arco Real Estate" pārstāvis Māris Laukalējs.

Pēc viņa teiktā, nekustamā īpašuma tirgus attīstību raksturo divi parametri - darījumu skaits un īpašumu cena, un abi šie rādītāji pērn "attīstījās pretējos virzienos". Proti, darījumu skaits pērn, salīdzinot ar 2017. gadu, ir samazinājies, kas noticis visos segmentos. Savukārt nekustamo īpašumu cenas ir pieaugušas - vienā segmentā vairāk, citā mazāk.

"Vai tā ir stabilitāte vai stagnācija?" jautāja Laukalējs, atzīstot, ka viņu pārsteidza dati par nekustamo īpašumu tirgus attīstību pērn, jo šķitis, ka tirgus attīstās straujāk.

Eksperts lēsa, ka nekustamo īpašumu tirgus šogad attīstīsies līdzīgi kā pērn - darījumu skaits īpaši nepieaugs, bet cenas varētu palielināsies 2%-4% robežās.

Nekustamo īpašumu uzņēmuma "Arco Real Estate" eksperti ceturtdien, 7. martā, prezentēs Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskatu par 2018. gadu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti