Panorāma

Klusē par riskiem "airBaltic" investora izvēlē

Panorāma

Prognozē ES ekonomikas nākotni

"airBaltic" pārceļ lidojumu uz Šarmelšeihu

«airBaltic» piesardzības nolūkā pārceļ lidojumus uz Ēģiptes pilsētu Šarmelšeihu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Lai arī pagaidām nepārprotamas rekomendācijas nelidot uz Ēģiptes kūrortiem no atbildīgajām iestādēm nav saņemtas, nacionālā aviokompānija "airBaltic" piesardzības nolūkā pārcēlusi sadarbībā ar "Tez Tour" piektdien, 6.novembrī, plānoto lidojumu uz Šarmelšeihu, informē aviokompānijā.

Piektdien paredzētais lidojums tiek pārcelts par vienu dienu – uz 7.novembri, lai nogaidītu atbildīgo iestāžu atzinumus un rekomendācijas.

"airBaltic" aicina pasažierus sazināties ar savām ceļojumu aģentūrām, tūroperatoru "Tez Tour" un vadīties pēc informācijas "airBaltic" mājaslapā, "Facebook" un "Twitter", un zvanu centrā.

Saskaņā ar EASA (European Aviation Safety Agency) rekomendācijām, "airBaltic" Sīnāja pussalas ziemeļu daļu lidojumiem neizmanto.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas valdība nolēmusi apturēt visus lidojumus uz Ēģiptes kūrortpilsētu Šarmelšeihu, jo pēc Krievijas  А321 reisa aviolainera katastrofas Sīnāja pussalā ir bažas par lidojumu drošību. Lielbritānijas ieskatā krievu lidmašīnu Ēģiptē, visticamāk, nogāza teroristu bumba.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti