«airBaltic» lidos uz Vidusjūras salām Kosu un Menorku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šā gada vasaras sezonā savai maršrutu kartei pievienos divus papildu brīvdienu galamērķus. Sākot no maija, "airBaltic" veiks regulāros lidojumus uz Vidusjūras salām Kosu Grieķijā un Menorku Spānijā.

Lidojumi uz abiem jaunajiem galamērķiem tiks veikti vienu reizi nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnām. Kopumā "airBaltic" šogad uzsāks lidojumus vismaz astoņos jaunos maršrutos, informē kompānijas pārstāve Alise Briede.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss skaidro, ka jaunie maršruti atklāti, ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu pēc saulainiem brīvdienu galamērķiem.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

2019. gada vasaras sezonā "airBaltic" uzsāks lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī Kosu un Menorku. Papildus tam "airBaltic" iepazīstinājusi ar trīs jauniem galamērķiem nākamajā vasarā no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti