Latvijas Pastu turpmāk vadīs bijusī «Omniva Latvija» vadītāja Krauze-Čebotare

Līdzšinējais Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns atstājis darbu uzņēmumā, un turpmāk Latvijas Pastu vadīs līdzšinējā "Omniva Latvija" vadītāja Beāte Krauze-Čebotare, paziņojumā medijiem informēja Latvijas Pasts.

Darbu Latvijas Pasta vadībā pametuši līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns un valdes loceklis Gusts Muzikants.

Bet Latvijas Pasta padome nolēma, ka vadības komandai pievienosies Beāte Krauze-Čebotare un Jānis Kūliņš. Beāte Krauze-Čebotare turpmāk vadīs Latvijas Pastu, bet Jānis Kūliņš veiks valdes locekļa un biznesa attīstības pārvaldes direktora pienākumus.

Krauze-Čebotare sešus gadus pavadīja sūtījumu piegādes uzņēmuma "Omniva Latvija" vadītājas un valdes locekles amatā. Pirms tam 11 gadus strādājusi AS "Swedbank", no kuriem pēdējos četrus vadījusi Naudas pārvaldības daļu, kas atbild par dažāda veida naudas plūsmas pārvaldības risinājumiem uzņēmējiem.

Krauze-Čebotare absolvējusi Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti un ieguvusi vadības maģistra grādu "Executive MBA" programmā Rīgas Ekonomikas augstskolā.

"Latvijas Pasts, kas nodrošina Latvijas valstij vitāli svarīgas funkcijas, ir uzņēmums ar lielu attīstības potenciālu. Redzu, ka, paplašinot un modernizējot tā pakalpojumu portfeli un pielāgojot to aktuālajām klientu vajadzībām, kā arī nostiprinot pozīcijas gan Baltijas, gan starptautiskajos tirgos, tā vērtību var daudzkārt vairot," pauda Beāte Krauze-Čebotare.

Savukārt Jānis Kūliņš nepilnus 17 gadus aizvadījis dažādos vadošos amatos aptieku tīklā "Apotheka" – no tiem vairāk nekā 13 gadus izpilddirektora amatā un 15 gadus valdes locekļa amatā. Jānis Kūliņš Latvijas Universitātē ieguvis maģistra grādu finansēs un kreditēšanā, bet pašlaik turpina studijas Rīgas Biznesa skolā maģistra studiju programmā Uzņēmumu un organizāciju vadīšana (MBA).

Kopā ar Beāti Krauzi-Čebotari un Jāni Kūliņu Latvijas Pasta vadības komandā darbu turpinās valdes locekļi Andris Puriņš un Kristaps Krūmiņš.

KONTEKSTS:

Līdzšinējā Latvijas Pasta valde darbu sāka šī gada 9. janvārī, valdes priekšsēdētāja amatā darbu turpināja līdzšinējais pasta vadītājs Mārcis Vilcāns,  bet valdes locekļu amatos bija iecelti Andris Puriņš, Gusts Muzikants un Kristaps Krūmiņš, kas šo amatu ieņēma arī iepriekšējā valdes sastāvā. Vilcāns Latvijas Pastā strādāja 17 gadus, no kuriem aptuveni 11 gadus – direktora pozīcijās, savukārt no 2016. gada – valdes priekšsēdētāja amatā.

Bet Muzikants bija valdes loceklis ar atbildību biznesa attīstības jomā un biznesa attīstības pārvaldes direktors, pirms tam viņš 10 gadus bijis komercdirektors un valdes loceklis SIA "TET", kur viņa pārraudzībā bija pakalpojumu, cenu, pārdošanas un apkalpošanas kanālu, mārketinga stratēģijas izveide un realizācija.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti