Rīgā un Tallinā degvielas cenām lejupejoša tendence, Viļņā cenas aug

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenām bija lejupejoša tendence, bet Viļņā cenas kāpa, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Neraugoties uz to, darba nedēļas nogalē lētākais benzīns un dīzeļdegviela bija nopērkama Viļņā. Augstākā benzīna cena bija Tallinā, bet dīzeļdegviela visvairāk piektdien maksāja Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena, salīdzinot ar iepriekšējo piektdienu, kritās par 3,4% – līdz 1,714 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,1% – 1,744 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena auga par 1,9% – līdz 1,594 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,9% – līdz 1,614 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cenas nemainījās, un šīs darba nedēļas beigās maksāja 1,779 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,8% – līdz 1,649 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nemainījās. Rīgā autogāze maksāja 0,715 eiro, Viļņā – 0,632 eiro, bet  Tallinā – 0,68 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti