Pieaug degvielas cenas Baltijas valstu galvaspilsētās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas palielinājās par 1,3%, abiem degvielas veidiem maksājot 1,614 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā kāpa par 1,4% - līdz 1,439 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1% – līdz 1,534 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 1,2% - līdz 1,679 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,3% - līdz 1,579 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 1,4% – līdz 0,745 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas nedēļas laikā nebija mainījušās un piektdien maksāja attiecīgi 0,652 eiro un 0,67 eiro par litru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti