Aicina pieteikt sociālās uzņēmējdarbības idejas konkursam

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija kopā ar banku "Luminor" izsludinājusi pieteikšanos sociālās uzņēmējdarbības prezentāciju konkursam "Tam labam būs augt 2023". Dalība konkursā ir bezmaksas, un pieteikties iespējams līdz šī gada 20. septembrim. Konkursa noslēgumā divi dalībnieki katrs saņems naudas balvu 4000 eiro apmērā.

Konkursa mērķis ir veicināt jau esošu sociālo uzņēmumu un jaunu sociālās uzņēmējdarbības ideju attīstību, kā arī pastāstīt par šīm idejām visai Latvijai. 

Konkursā aicināti piedalīties esošie un topošie sociālie uzņēmēji no visas Latvijas – uzņēmumi ar vai bez sociālā uzņēmuma statusa, biedrības un nodibinājumi, kam nepieciešams finansējums kādas jaunas idejas vai jau esoša projekta realizēšanai. Konkursā pietiekties var arī individuālas personas, kuras meklē savai sociālās uzņēmējdarbības idejai starta finansējumu.

Pieteikt var organizāciju vai biznesa ideju,

kas atbilst sociālās uzņēmējdarbības būtībai un definīcijai – ražot preces vai sniegt pakalpojumus ar mērķi risināt kādu sociālo problēmu un radīt labumu sabiedrībai. 

Konkurss norisināsies trīs kārtās. Lai pieteiktu dalību, ir jāaizpilda elektroniska pieteikuma anketa.

Konkursa otrajai kārtai tiks virzītas 25 spēcīgākās idejas, kuru autori piedalīsies apmācībās un apgūs pičošanas [īsas prezentācijas] mākslu. Konkursa fināls notiks 12. oktobrī Rīgā, kur desmit finālisti uz skatuves 5 minūtēs prezentēs savu ideju konkursa žūrijai un tiešraides skatītājiem visā Latvijā.

Uzvarētājus noteiks konkursa žūrija un tiešraides skatītāju balsojums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti