Ievēlēta «Latvijas pasta» pagaidu padome

VAS "Latvijas pasts" akcionāru sapulcē ceturtdien, 15. februārī, ievēlēta pagaidu padome – to vadīs Kaspars Rokens, bet padomē strādās Māris Macijevskis, informēja Satiksmes ministrijā.

Padome savas pilnvaras pildīs, līdz atklātā konkursā tiks izvēlēti jauni uzņēmuma padomes locekļi. Konkursu uz "Latvijas pasta" padomes locekļu amatiem plānots izsludināt tuvākajā laikā.

Uzņēmuma pagaidu padome ievēlēta, jo 7. februārī par savu atkāpšanos paziņoja līdzšinējā "Latvijas pasta" padome.

Pagaidu padomes priekšsēdētājam Kasparam Rokenam ir ilggadīga  pieredze enerģētikas rūpniecībā, atjaunojamās enerģijas ražošanas jomā, kā arī biznesa izaugsmes un pārmaiņu vadībā. Rokens šobrīd ir AS "Latvenergo" padomes priekšsēdētāja vietnieks un SIA "Volburg Ltd." izpilddirektors, bijis uzņēmuma "RB Rail" Rail Baltica projekta dzelzceļa infrastruktūras galvenais koordinators un SIA "Velve" izpilddirektors.

Starptautisku pieredzi Rokens guvis, strādājot par uzņēmuma "Schneider Electric" vadītāju Baltijas valstīs. Rokenam ir maģistra grāds inženierzinātnēs, kas iegūts Rīgas Tehniskajā universitātē, viņš ir studējis Karaliskajā Tehnoloģiju institūtā Stokholmā, Rīgas Ekonomikas augstskolā apguvis ekonomiku, grāmatvedību un mārketingu.

Mārim Macijevskim ir pieredze finanšu jomā, kā arī transporta nozarē, kas iegūta, strādājot VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" padomes locekļa amatā. Pieredze finanšu sfērā stiprināta, darbojoties SIA "IQ Capital", strādājot "Citadeles bankā" un esot finanšu direktoram uzņēmumā "HansaMatrix".

Macijevskim ir maģistra grāds starptautiskajā ekonomikā, kas iegūts Latvijas Universitātē, kā arī ekonomikas un biznesa vadības bakalaura grāds, kas iegūts Rīgas Ekonomikas augstskolā.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti